
Säsongens menyer
Under sommarhalvåret serverar vi en trerättersmeny – köksmästarnas val på kvällarna. Bord bokas senast två dagar innan.
Önskar man äta hos oss under vinterhalvåret går detta utmärkt, från femton personer och uppåt.
Priset för menyn är 645 kr för tre rätter, 495 kr för två rätter och 375 kr för varmrätten.
Varmt välkomna!

Menyer vår & sommar
Förrätter
Gravad och flammad lax
Krispig potatis, laxrom och brynt smör
Kallrökt torsk
Inlagda gröna jordgubbar och dillgrädde
Crème Ninon
Rieslinggelé och vispad crème fraiche
Varmrökt ankbröst
Bakade betor och friterad jordärtskocka
Tartar på hjortinnanlår
Lökringar, grillad majonnäs och trumpetsvamp

Varmrätter
Ångad torskrygg
Grön sparris, varmrökt sidfläsk från Börjes Chark, dillslungad potatis och Sandefjordsås
Bakad fjällröding
Kålrabbi & persiljerot, krossad potatis och musselemulsion
Rapsgrissida
Äpple, pak choi, spetskål, potatiskaka och cidersky
Hjortrygg från Tvärskogs Vilt
Lök, morotspuré, smörstekt gnocchi och viltsky
Pärlhönsbröst
Risotto med grön sparris, zucchini och portvinssås

Desserter
Bakad choklad
Blåbärsglass, vit choklad, crème på blåbär & lakrits
Vit chokladkaka
Glass på brynt smör, inkokt rabarber
Äppelkaka
Calvadosglass med russin, flamberade äppelklyftor
Mandelkaka
persikasorbet, inkokta nektariner
Jordgubbar från Ravelsmark
Glass på citronverbena, peppriga maränger, fläder

Menyer höst & vinter
Förrätter
Sotad oxtartar
Friterad potatis, grillad majonäs och isad lök
Kallrökt torsk
äpple, gurka och örtmajonnäs
Soppa på Wiredaholmskräftor
Tortilla fylld med skaldjur
Varmrätter
Örtstekt lammrygg
Rosmarinsky och öppen jordärtskocksgratäng med dragon och rostade mandlar
Ugnsrostad hjortrygg
Bondbönor, lökcréme, rödvinssås och potatispuré
Desserter
Cornflakesglass
Chokladkaka, saltkola och popcorn
Bananglass
Havrekaka och sockerkokt rabarber
Körsbärssorbet
Chokladganache och mandelkaka