Säsongens utvalda menyer

Välkomponerade menyer av säsongens råvaror

Säsongens menyer

Under sommarhalvåret serverar vi en trerättersmeny  – köksmästarnas val på kvällarna. Bord bokas senast två dagar innan.

Önskar man äta hos oss under vinterhalvåret går detta utmärkt, från femton personer och uppåt.

Priset för menyn är 545 kr för tre rätter,  435 kr för två rätter och  325 kr för varmrätten.

Varmt välkomna!

Menyer vår och sommar

Förrätter
Frasig svensk kyckling
Rotselleri i variation och morotssallad

Vårsoppa
Libbsticka, nässlor och ost- & ramslöksfylld tortellini

Kallrökt torsk
Inlagda gröna jordgubbar och dillgrädde


Varmrätter
Örtstekt lammrygg
Rosmarinsky och öppen jordärtskocksgratäng med dragon och rostade mandlar

Bakad fjällröding
Fänkål i variation, blåmusselemulsion och dillkokt potatis

Hällstekt flapsteak
Primörsallad, örtsmör och rostad kulpotatis


Desserter
Blåbärsglass
Mörk choklad, citron och havre

Bananglass
Havrekaka och sockerkokt rabarber

Färska jordgubbar
Vaniljglass och maränger

Menyer höst och vinter

Förrätter
Sotad oxtartar
Friterad potatis, grillad majonäs och isad lök

Kallrökt torsk
Inlagda gröna jordgubbar och dillgrädde

Soppa på Wiredaholmskräftor
Tortilla fylld med skaldjur


Varmrätter
Örtstekt lammrygg
Rosmarinsky och öppen jordärtskocksgratäng med dragon och rostade mandlar

Ugnsrostad hjortrygg
Bondbönor, lökcréme, rödvinssås och potatispuré

Sockersaltad och flammad torskrygg
Spetspaprika, krossad potatis och vitvinssås


Desserter
Cornflakesglass
Chokladkaka, saltkola och popcorn

Bananglass
Havrekaka och sockerkokt rabarber

Körsbärssorbet
Chokladganache och mandelkaka

    Bokningsinformation:




    Ankomstdatum:

    Avresedatum:

    Paket:
    GolfpaketKonferenspaketLogiBoka bord