Varmt välkmmen till en härlig Golfupplevelse på wiredaholm

Bli medlem

Upplev golfens värde på Wiredaholm. Vi erbjuder en komplett golfanläggning i en naturskön miljö, allt utan insatskrav eller medlemslån. Vår anläggning präglas av gemenskap och är öppen för alla golfentusiaster. På måndagar samlas våra damspelare, på onsdagar samlas många av våra aktiva seniorer där både damer och herrar spelar tillsammans, och torsdaggolfens tävling erbjuder flexibla starttider som passar varje spelares schema. 

Wiredaholm drivs som en privatägd anläggning i bolagsform, och vi är anslutna till golfförbundet genom ett A1-avtal.

Hos oss som medlem får du tillgång till vår 18-hålsbana med hög tillgänglighet samt till vår familjevänliga 9-håls korthålsbana, där inget grönt kort krävs.

Välkommen till Wiredaholm, en del av Golfköping.

Har du frågor? Tveka inte att ringa oss på 0390-311 40.

Fullvärdigt medlemskap

Vi erbjuder ett medlemskap med obegränsat spel för 5 700 kr/år

För endast 5 700 kr per år erbjuder vi dig som medlem obegränsat spel på både vår korthålsbana och vår 18-hålsbana. Vår bana, som är en spännande kombination av skog och parklandskap, erbjuder en fantastisk miljö och naturupplevelse. Vår hotellreception är vanligtvis öppen från tidig morgon till sen kväll. Ditt medlemskap inkluderar även anslutning till Golfköping, vilket ger tillgång till dess tävlingar och rabatter. Dessutom erbjuder vi våra medlemmar specialpriser på både poletter till rangen och på Dagens Lunch i vår restaurang.

Junior / Student: till om med 12 år 1 100 kr från 13 år till och med 21 år 2 600 kr

Studerande i åldern 22 till 26 kostar vårt medlemskap 3 800 kr, maila oss studentintyg för detta medlemskap

Familj: Som familj betalar du 12 500 kr för två föräldrar och hemmaboende juniorer.

Greenfee-medlemskap

Greenfeemedlemskap för 800 kr

Greenfeemedlemskap – Perfekt för den flexibla golfaren

För 800 kr erbjuder vi ett greenfeemedlemskap som passar dig som spelar golf mer sporadiskt men ändå vill behålla ett aktivt Golf-ID. Med detta medlemskap betalar du ordinarie avgifter för spel på vår stora bana och på andra klubbar, spel på vår korthålsbana inte ingår.

För våra yngre golfentusiaster, juniorer upp till 21 år, är greenfeemedlemskapet tillgängligt för bara 400 kr.

Skicka din bokningsförfrågan

Vi ser fram emot att skapa minnesvärda stunder tillsammans med dig. Vänligen fyll i formuläret och skicka din bokningsförfrågan för den upplevelse du önskar, så kommer vi att höra av oss inom kort.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.