Golfpaket på Wiredaholm

Med utsikt över Viredaholmssjön ligger denna varierande och tekniska skogs- och parkbana. Belägen i ett öppet, lätt kuperat landskap med ekar och olika lövträd som vacker inramning ger banan både en härlig golf- och naturupplevelse. 

Vårt stora golfpaket

Njut av hela Wiredaholm och låt våra duktiga kockar skämma bort er med en härlig trerättersmiddag på kvällen. I paketet ingår även en dagsgreenfee samt boende i dubbelrum med frukostbuffé.

Vårt stora paket kostar:

Pris på enkelrum på förfrågan

Vårt lilla golfpaket

Som ett enklare alternativ erbjuder vi vårt kompakta golfpaket utan inkluderad middag på kvällen. Istället väljer ni från vår pubmeny, priset på maten tillkommer. Paketet inkluderar en dagsgreenfee samt boende i dubbelrum med frukostbuffé.

Vårt lilla paket kostar:

Pris på enkelrum på förfrågan

Vill ni stanna fler nätter eller söker efter ett annat upplägg? Vi är väldigt flexibla och sätter gärna ihop ett paket som passar just era planer. Fyll i dina uppgifter och önskemål nedanför så kontaktar vi dig inom kort. 

Skicka din bokningsförfrågan

Vi ser fram emot att skapa minnesvärda stunder tillsammans med dig. Vänligen fyll i formuläret och skicka din bokningsförfrågan för den upplevelse du önskar. Vi hör av oss inom kort.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Du frågar, vi svarar

Här kan du hitta svar på de vanligaste frågorna vi får.

Första tee ligger mellan 100 och 400 meter från ditt rum. När du har spelat färdigt är du ännu närmare ditt boende

Hunden får gärna följa med på golfbanan och det finns några rum där ni kan ha med er hunden. Även i restaurangen kan hunden följa med. 

Alla våra rum har hotellrumstandard. Sängarna är bäddade när ni kommer, det finns handdukar och vi tar hand om städningen. Detta ingår såklart i priset.

Incheckning är från klockan 15:00 och utcheckning är fram till klockan 11:00.

Ja, vi har sex laddplatser. Man betalar sin laddning direkt vid stolpen med sitt betalkort.