Seniorgolf

Vår verksamhet fokuserar på hälsofrämjande aktiviteter.

Genom golf och andra roliga aktiviteter stärker vi både det fysiska och mentala välbefinnandet. Vi utforskar golfens mångfaldiga spelformer under devisen ’Tävling utan tävlingshets’, samtidigt som vi ökar seniorgruppens förståelse för golfens spel och regler. Dessutom arbetar seniorgruppens medlemmar aktivt för att knyta personliga kontakter och uppmuntra fler att delta i våra aktiviteter.

Verksamheten riktar sig till de medlemmar på  Wiredaholm  som tillhör gruppen 60+ och övriga daglediga.  Verksamhetens inriktning ska ha ett hälsofrämjande förtecken. Genom golfspel och andra aktiviteter ska vi i trivsamma former stärka det fysiska och mentala välbefinnandet. Vi ska pröva på golfens olika spelformer under mottot ”Tävling utan tävlingshets”.  

Vi ska öka seniorgruppens kunskaper om golfspelet och dess regler. Seniorkommitténs medlemmar ska genom personliga kontakter arbeta för att utöka antalet deltagare i seniorgruppen.  Det är den sociala dimensionen som ska prägla seniorverksamheten. Vi ska naturligtvis göra vårt bästa när vi är ute på banan, men det får aldrig gå till en situation där golfresultatet är viktigare än gemenskapen. Alla ska kunna spela med och mot varandra oavsett spelkvalitet och handicap. Vår könsblandade seniorgrupp är unik och många av seniorerna vittnar om att den varma gemenskapen och den goda stämningen gör att man ogärna missar våra onsdagsaktiviteter.  

  • Inga-Lill Mossfeldt   076-3542240
  • Yvonne & Göran Ohlqvist   070-2095161
  • Bengt Nordh 076-8360636
  • Gunnar Axelsson 076-1481669

En damtävling där vi möter Hook, Gränna och A6. De tre bästa individuella resultaten per klubb räknas som lagresultat. Lagansvarig är Madeleine Magnfält.

En herrtävling där vi möter Gränna, Ryfors, Skinnarebo och A6. De tio bästa individuella resultaten per klubb räknas som lagresultat. Lagansvariga är Per-Åke Hjort och Leif Liljeblad.

Skicka din bokningsförfrågan

Vi ser fram emot att skapa minnesvärda stunder tillsammans med dig. Vänligen fyll i formuläret och skicka din bokningsförfrågan för den upplevelse du önskar, så kommer vi att höra av oss inom kort.

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.