Konferensaktiviter

Lyft konferensen med en aktivitet

Rum för personliga konferenser

Dart och Fotboll
I vår relax finns en elektronisk darttavla och två fotbolls-bord. Här finns även en bastu. Dessa aktiviteter är kostnadsfria och passar perfekt för kallare dagar när man vill vara inomhus och ändå vill ha lite tävling.

Femkamp
Femkamp som lagsport. Här tävlar man i lag i klassiska grenar. Det är utomhus och oömma kläder som gäller.
Engångskostnad 500 kr.

Calvadosprovning
Paul tar er med på en resa genom Calvadosens Normandie och berättar om historia och produktionen som ligger bakom denna spännande dryck. Man provar ca 5 sorter i olika prisklasser och från olika distrikt. Kvällens meny serveras i Calvadosens tecken.
Kostnad 280 kr per person.

Ölprovning
Vår gode vän Marcus Svennar skräddarsyr provningen efter era önskemål. Olika ölsorter, olika alesorter eller belgisk öl.
Kostnad 240 kr per person.

Golf Pay and play
Konfererar man vid golfbanan så passar självklart denna aktivitet som handen i handsken. Vår korthålsbana med nio hål utmanar till tävling, individuellt eller i lag. I priset på 175 kr per person ingår lån av klubbor och bollar båda till driving rangen och till korthålsbanan.

Musikquiz med trubadur
Att sitta ner och sjunga tillsammans med en duktig trubadur är både roligt och spännande.
Kostnad från 3 000 kr.

Mordmysterium
Alla är misstänkta – en är skyldig. Upplev en kväll i sann deckaranda samtidigt som ni njuter av en 3-rätters middag. Aktiviteten passar alla typer av konferenser, tar 2,5-3,5 timmar och kan även genomföras på engelska. Middagen blir garanterat en succé med många skratt.
Kostnad 320 kr per person plus reseersättning. Läs mer om aktiviteten på Wiredaholm Mordmysterium

Escape Box
Uppdraget blir en häftig spionjakt som hemliga agenter för Perfect Intelligence. Escape Box är ett lagspel, de olika lagen får var sin agentväska och dokumentmapp. Efter att ha blivit introducerade skall varje lag lösa varierande, kluriga och underhållande uppdrag för att öppna väskan och komma vidare. Det vinnande laget vinner ett pris. Aktiviteten tar ca 1,5 timmar och är en spännande jakt på att få fast spionen snabbast.
Kostnad 340 kr per person plus reseersättning. Läs mer om aktiviteten på Wiredaholm Escapebox

Laserskytte
Att skjuta med laser är 100 % miljövänligt; man skjuter med ofarliga infraröda strålar och inte hagel. Carl-Erik kommer från Kisa med sin utrustning och han ser till att alla involveras. Han använder äkta hagelgevär modifierade med elektronik.  Alla kan skjuta och man kan tävla i lag eller individuellt. En mycket trevlig aktivitet som det pratas om länge efteråt.
Kostnad från 4 000 kr.

Alla priser är exklusive moms.  

Wiredaholm rekommenderas på konferensanläggningar.se 

Boka din konferens direkt

    Bokningsinformation:

    Ankomstdatum:

    Avresedatum:

    Paket:

    GolfpaketKonferenspaketLogiBoka bord