Konferensaktiviter

Lyft konferensen med en aktivitet

Rum för personliga konferenser

Dart och Fotboll
I vår relax finns en elektronisk darttavla och två fotbolls-bord. Här finns även en bastu. Dessa aktiviteter är kostnadsfria och passar perfekt för kallare dagar när man vill vara inomhus och ändå vill ha lite tävling

Calvadosprovning
Paul tar er med på en resa genom Calvadosens Normandie och berättar om historia och produktionen som ligger bakom denna spännande dryck. Man provar ca 5 sorter i olika prisklasser och från olika distrikt.
Kostnad 320 kr per person.

Ölprovning
Vår gode vän Marcus Svennar skräddarsyr provningen efter era önskemål. Olika ölsorter, olika alesorter eller belgisk öl.
Kostnad 240 kr per person.

Golf Pay and play
Konfererar man vid golfbanan så passar självklart denna aktivitet som handen i handsken. Vår korthålsbana med nio hål utmanar till tävling, individuellt eller i lag. I priset på 175 kr per person ingår lån av klubbor och bollar både till driving rangen och till korthålsbanan.

Golfträning med golfinstruktör
Samla gänget på rangen och få hjälp med grunderna i golfens konst. Ni lär er och tränar på båda långa slag och puttning. Även den erfarne golfaren har stor nytta av träning och tips från Thomas. Träningen ger en garanterad snackis till kvällens middag. Tidsåtgång ca 90 minuter. Kostnad 350 kr per person

Musikquiz med trubadur
Härliga tävlingar med att gissa intro, vem sjöng originalet och kunna årtal. Spännande och underhållande quiz med livemusik.
Kostnad från 2 500 kr.

Mordmysterium
Alla är misstänkta – en är skyldig. Upplev en kväll i sann deckaranda samtidigt som ni njuter av en 3-rätters middag. Aktiviteten passar alla typer av konferenser, tar 2,5-3,5 timmar och kan även genomföras på engelska. Middagen blir garanterat en succé med många skratt.
Kostnad 360 kr per person plus reseersättning. Minsta antal debitering är 12 personer. Läs mer om aktiviteten på Wiredaholm Mordmysterium

Escape Box
Uppdraget blir en häftig spionjakt som hemliga agenter för Perfect Intelligence. Escape Box är ett lagspel, de olika lagen får var sin agentväska och dokumentmapp. Efter att ha blivit introducerade skall varje lag lösa varierande, kluriga och underhållande uppdrag för att öppna väskan och komma vidare. Det vinnande laget vinner ett pris. Aktiviteten tar ca 1,5 timmar och är en spännande jakt på att få fast spionen snabbast.
Kostnad 360 kr per person plus reseersättning. Läs mer om aktiviteten på Wiredaholm Escapebox

Laserskytte
Att skjuta med laser är 100 % miljövänligt; man skjuter med ofarliga infraröda strålar och inte hagel. Carl-Erik kommer från Kisa med sin utrustning och han ser till att alla involveras. Han använder äkta hagelgevär modifierade med elektronik.  Alla kan skjuta och man kan tävla i lag eller individuellt. En mycket trevlig aktivitet som det pratas om länge efteråt.
Kostnad från 4 000 kr.

Alla priser är exklusive moms.  

Wiredaholm rekommenderas på konferensanläggningar.se 

Boka din konferens direkt

    Bokningsinformation:

    Ankomstdatum:

    Avresedatum:

    Paket:

    GolfpaketKonferenspaketLogiBoka bord