Torsdagsgolfen

Tävlingen för alla!

Torsdagsgolf öppen för alla golfentusiaster. Tävlingen, som spelas varje torsdag, erbjuder flexibilitet i starttid och val av spelpartner. Vi spelar slaggolf och välkomnar herrar, damer och juniorer i en gemensam klass. Från och med 2019.01.01 följer vi de officiella golfreglerna och tävlingsreglerna enligt vår tävlingshandbok.

Några specifika detaljer för torsdagsgolfen:

  • Damspelare kan välja vilken tee de önskar.
  • Herrar 70 år eller äldre kan välja att spela från röd tee. Kom ihåg att notera detta på scorekortet och vid anmälan.
  • Om du spelar två rundor samma torsdag räknas endast den första ronden.
  • Start sker alltid från 1:a tee.
  • För att använda golfbil krävs läkarintyg som visas i receptionen.
  • Alla rundor registreras i GIT och påverkar din HCP.

Om du söker en spelpartner för torsdagsgolfen, tveka inte att kontakta Gunnar Axelsson på 076-148 16 69 eller vår reception på 0390-311 40.     Vi finns här för att hjälpa dig och ser fram emot att underlätta din upplevelse hos oss.

För att delta i torsdagsgolfen, registrera dig enkelt online via golf.se eller appen. Kom ihåg att välja rätt tee vid anmälan.

Startavgiften på 50 kronor betalas via Swish till 073-811 71 51, och glöm inte att ange ditt namn i meddelandefältet. Om du betalar för andra, inkludera även deras namn. Efter spel ska ditt scorekort, undertecknat av både dig och din markör, lämnas i den angivna lådan senast kl. 22:00 på tävlingsdagen.

Priserna från startavgifterna delas ut veckovis och till finalvinnarna. Du hittar dina veckopriser i form av presentkort i receptionen, och resultaten publiceras här på vår webbplats.

Torsdagsgolfen 2024 startar den 11 april och avslutar med en final den 25 augusti. För att kvalificera till finalen, spela minst 5 rundor. Poäng tilldelas varje deltagare, med 20 poäng till vinnaren och fortsatt nedåt. De 21 bästa spelarna, inklusive de på delad 21:a plats och förra årets segrare, når finalen. Efter finalen samlas vi för en måltid och prisutdelning i restaurangen.

Vi ser fram emot en fantastisk golfsäsong och välkomnar alla, nya som erfarna spelare, till en givande upplevelse i torsdagsgolfen!

Skicka din bokningsförfrågan

Vi ser fram emot att skapa minnesvärda stunder tillsammans med dig. Vänligen fyll i formuläret och skicka din bokningsförfrågan för den upplevelse du önskar, så kommer vi att höra av oss inom kort.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.