Lyft konferensen med en aktivitet

I relaxhuset finns vår bastu, en elektronisk darttavla och två fotbolls-bord. Dessa aktiviteter är kostnadsfria och passar perfekt för kallare dagar när man vill vara inomhus och ändå vill ha lite tävling.

Paul tar er med på en resa genom Calvadosens Normandie och berättar om historia och produktionen som ligger bakom denna spännande dryck. Ni provar fem sorter Calvados från olika producenter, båda unga och vällagrade och från olika distrikt.
Kostnad 320 kr per person.

Vår gode vän Marcus Svennar skräddarsyr ölprovningen efter era önskemål. Olika ölsorter, olika alesorter eller till exempel belgisk öl.
Kostnad 240 kr per person.

Konfererar man vid golfbanan så passar självklart denna aktivitet som handen i handsken. Vår korthålsbana med nio hål utmanar till tävling, individuellt eller i lag. Pris 142 kr per person.

Samla gänget på rangen och få hjälp med grunderna i golfens konst. Ni lär er och tränar på båda långa slag och puttning. Även den erfarne golfaren har stor nytta av träning och tips från Thomas. Träningen blir en garanterad snackis till kvällens middag. Tidsåtgång ca 60 minuter. Kostnad från 150 kr per person. Kan med fördel kombineras med spel på korthålsbanan.

Härliga tävlingar med att gissa intro, vem sjöng originalet och kunna årtal. Spännande och underhållande quiz med livemusik.
Kostnad från 2 500 kr.

Alla är misstänkta – en är skyldig. Upplev en kväll i sann deckaranda samtidigt som ni njuter av en 3-rätters middag. Aktiviteten passar alla typer av konferenser med minst tio deltagare, tar 2,5-3,5 timmar och kan även genomföras på engelska. Middagen blir garanterat en succé med många skratt.
Kostnad 360 kr per person plus reseersättning. Minsta antal debitering är 12 personer. Läs mer om aktiviteten på Wiredaholm Mordmysterium

Uppdraget blir en häftig spionjakt som hemliga agenter för Perfect Intelligence. Escape Box är ett lagspel, de olika lagen får var sin agentväska och dokumentmapp. Efter att ha blivit introducerade skall varje lag lösa varierande, kluriga och underhållande uppdrag för att öppna väskan och komma vidare. Det vinnande laget vinner ett pris. Aktiviteten tar ca 1,5 timmar och är en spännande jakt på att få fast spionen snabbast.
Kostnad 360 kr per person plus reseersättning. Läs mer om aktiviteten på Wiredaholm Escapebox

Provningen börjar med en kort presentation av företaget Grenna Glass, som använder sig av ingredienser från närområdet i sin glasstillverkning. All glass tillverkas helt utan tillsatser och färgämnen.  

I provningen smakar man 8 olika glass-smaker och gissar ingredienser och smak.

Kostnad 225 kr per person.

Exklusive moms och resekostnader.  

 

Skicka din bokningsförfrågan

Vi ser fram emot att skapa minnesvärda stunder tillsammans med dig. Vänligen fyll i formuläret och skicka din bokningsförfrågan för den upplevelse du önskar, så kommer vi att höra av oss inom kort.

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.