Säsongens utvalda menyer

Välkomponerade menyer av säsongens råvaror

Säsongens menyer

Under sommarhalvåret serverar vi en trerättersmeny  – köksmästarnas val på kvällarna. Bord bokas senast två dagar innan.

Önskar man äta hos oss under vinterhalvåret går detta utmärkt, från femton personer och uppåt.

Priset för menyn är 545 kr för tre rätter,  435 kr för två rätter och  325 kr för varmrätten.

Varmt välkomna!

Menyer vår och sommar

Förrätter
Tartar på gravat hjortinnanlår med jordärtskocka och kaprismajonnäs

Lättgravad och sotad lax med sojamajonnäs, rättika, fänkål och sesamfrö

Halstrad kammussla med krispig potatis, blomkålscréme och dragonsmör


Varmrätter
Ångad torskrygg med gröna tomater, krusbär, potatiskaka och vitvinsås

Majskycklingbröst med smörstekt blomkål, bönor, rostad potatis och dragonsås

Rapsgrispluma med ramslöksmör, primörer och rostad potatis


Desserter
Smultronglass med vit choklad, citron och maräng

Svartvinbärspäron med vaniljglass och kaksmulor

Färska jordgubbar från Oberga med yoghurt- & limeglass

Menyer höst och vinter

Förrätter
Variaton på rotselleri med äpple och hasselnötter i brynt smör

Soppa på kräftor från Wiredaholmssjön

Rökt rådjur från Sjöarps Rökeri med bakat ägg, syltat äpple och rotfruktschips

Lättbakad fjällröding med sotad purjo

serverad med örtmajonnäs och krispig potatis


Varmrätter
Rimmad och ångad torskrygg med varmrökt sidfläsk och hollandaise

Majskycklingbröst med smörstekt blomkål, bönor, rostad potatis och dragonsås

Lammrygg med potatispuré, bakade rödbetor, kantareller från skogarna omkring och rosmarinsky


Desserter
Blåbärsglass med choklad, citron och havre

Ciderinkokt äpple med calvadosglass och havresmulor

Körsbärssorbet med chokladganache och mandelkaka

Bokningsinformation:




Ankomstdatum:

Avresedatum:

Paket:
GolfpaketKonferenspaketLogiBoka bord