
Säsongens menyer
Under sommarhalvåret serverar vi en trerättersmeny – köksmästarnas val på kvällarna. Bord bokas senast två dagar innan.
Önskar man äta hos oss under vinterhalvåret går detta utmärkt, från femton personer och uppåt.
Priset för menyn är 545 kr för tre rätter, 435 kr för två rätter och 325 kr för varmrätten.
Varmt välkomna!

Menyer vår och sommar
Förrätter
Gravat hjortinnanlår
jordärtskocka och kaprismajonäs
Lättgravad och sotad lax
sojamajonnäs, rättika och fänkål
Halstrad kammussla
krispig potatis, blomkålscréme och dragonsmör
Varmrätter
Ångad torskrygg
gröna tomater, krusbär, potatiskaka och vitvinssås
Majskycklingbröst
smörstekt blomkål, bönor, rostad potatis och dragonsås
Rapsgrispluma
ramslöksmör, primörer och rostad potatis
Desserter
Smultronglass
vit choklad, citron och maräng
Svartvinbärspäron
vaniljglass och kaksmulor
Färska jordgubbar
från Oberga med yoghurt- & limeglass

Menyer höst och vinter
Förrätter
Lättgravad och sotad lax
sojamajonnäs, rättika och fänkål
Kräftsoppa
på kräftor från Wiredaholmssjön
Kantarellfylld tortellini
ostcrème och kycklingvelouté
Gravat hjortinnanlår
jordärtskocka och kaprismajonäs
Varmrätter
Rimmad och ångad torskrygg
varmrökt sidfläsk och hollandaise
Majskycklingbröst
smörstekt blomkål, bönor, rostad potatis och dragonsås
Hjortrygg
potatispuré, bönor, svamp och rödvinssås
Desserter
Blåbärsglass
choklad, citron och havre
Ciderinkokt äpple
calvadosglass och havresmulor
Körsbärssorbet
chokladganache och mandelkaka