Säsongens utvalda menyer

Välkomponerade menyer av säsongens råvaror

Säsongens menyer

Under sommarhalvåret serverar vi en trerättersmeny  – köksmästarnas val på kvällarna. Bord bokas senast två dagar innan.

Önskar man äta hos oss under vinterhalvåret går detta utmärkt, från femton personer och uppåt.

Priset för menyn är 545 kr för tre rätter,  435 kr för två rätter och  325 kr för varmrätten.

Varmt välkomna!

Menyer vår och sommar

Förrätter
Gravat hjortinnanlår
jordärtskocka och kaprismajonäs

Lättgravad och sotad lax
sojamajonnäs, rättika och fänkål

Halstrad kammussla
krispig potatis, blomkålscréme och dragonsmör


Varmrätter
Ångad torskrygg
gröna tomater, krusbär, potatiskaka och vitvinssås

Majskycklingbröst
smörstekt blomkål, bönor, rostad potatis och dragonsås

Rapsgrispluma
ramslöksmör, primörer och rostad potatis


Desserter
Smultronglass
vit choklad, citron och maräng

Svartvinbärspäron
vaniljglass och kaksmulor

Färska jordgubbar
från Oberga med yoghurt- & limeglass

Menyer höst och vinter

Förrätter
Lättgravad och sotad lax
sojamajonnäs, rättika och fänkål

Kräftsoppa
på kräftor från Wiredaholmssjön

Kantarellfylld tortellini
ostcrème och kycklingvelouté

Gravat hjortinnanlår
jordärtskocka och kaprismajonäs


Varmrätter
Rimmad och ångad torskrygg
varmrökt sidfläsk och hollandaise

Majskycklingbröst
smörstekt blomkål, bönor, rostad potatis och dragonsås

Hjortrygg
potatispuré, bönor, svamp och rödvinssås


Desserter
Blåbärsglass
choklad, citron och havre

Ciderinkokt äpple
calvadosglass och havresmulor

Körsbärssorbet
chokladganache och mandelkaka

    Bokningsinformation:




    Ankomstdatum:

    Avresedatum:

    Paket:
    GolfpaketKonferenspaketLogiBoka bord