Rum för effektiva möten

Rum för personliga konferenser

Våra tre konferenslokaler Stenbock, Hammarberg och Silverskjöld är alla modernt inredda med fast installerad projektor med ljudanläggning. Utöver dessa har vi grupprum som går att addera till er konferens. Alla lokaler har självklart dagsljus och trådlös internetuppkoppling. För information om priser se ”Konferenspaket & Priser”.

Wiredaholm rekommenderas på Konferensanläggningar.se

Stenbock – vårt konferenshus

Stenbock är vår största konferenslokal. Lokalen är 60 kvadratmeter och ligger i byggnaden bredvid vår huvudbyggnad. Lokalen rymmer 36 personer i skolsittning, 50 personer i biosittning och 24 personer i U-form . Upp till 30 personer kan man sitta i grupper med fem eller sex personer. Här finns fast installerad projektor med ljudanläggning och självklart trådlös internetuppkoppling.

Hammarberg – med sjöutsikt på övervåningen

Vår konferenslokal Hammarberg i huvudbyggnaden med vacker utsikt över Viredaholmssjön är utrustad med projektor, ljudanläggning och snabb WiFi. Borden står bäst i blockform som på bilden. Som max passar här 16 personer. Direkt i anslutning finns ett grupprum för sex personer, detta grupprum ingår i hyran för Hammarberg.

Silverskjöld – styrelserummet

I lokalen Silverskjöld, i huvudbyggnaden, sitter man i styrelsesittning. Maxantal runt bordet är 12 personer. Även här finns projektor, ljudanläggning och snabb WiFi

Boka din konferens direkt

    Bokningsinformation:

    Ankomstdatum:

    Avresedatum:

    Paket:

    GolfpaketKonferenspaketLogiBoka bord