Mycket golf för pengarna

Vi erbjuder en komplett anläggning i underbar miljö utan insatser eller medlemslån

Fullvärdigt medlemskap 2022

Vi erbjuder ett medlemskap med obegränsat spel för 5 000 kr/år

För 5 000 kr per år får du som medlem spela golf så mycket du vill, både på vår korthålsbana och på vår 18-hålsbana. Vi har en bra tillgänglighet på banan som är en utmanande skog- och parkbana i underbar miljö och natur. Vår reception på hotellet är oftast öppen från tidiga morgnar till sena kvällar. I medlemskapet ingår anslutning till Golfköping med dess tävlingar och rabatter. Vi har specialpris för medlemmar på såväl poletter på rangen som på Dagens Lunch i restaurangen. 

Junior / Student: till om med 12 år  1 000 kr från 13 år till och med 21 år 2 000 kr

Studerande i åldern 22 till 26 kostar vårt medlemskap 3 250 kr, maila oss studentintyg för detta medlemskap

Familj: Som familj betalar du 11 000 kr för två föräldrar och hemmaboende juniorer.      

Greenfee-medlemskap 2022

Greenfeemedlemskap för 800 kr

Ett flexibelt medlemskap för dig som inte spelar mycket golf men som ändå vill ha ett aktivt Golf-ID. Allt spel här på stora banan och på övriga klubbar sker mot ordinarie avgifter. Spel på korthålsbanan ingår inte i detta medlemskap.

Greenfeemedlemskap för juniorer upp till och med 21 år kostar 400 kr

Ring oss gärna om du har frågor, 0390-311 40. Här finns gemenskap och golf för alla. På måndagkvällar spelar våra damer tillsammans, på onsdagar träffas vår största aktiva grupp, våra seniorer, där damer och herrar spelar i hop och sist men inte minst torsdagsgolfen som ger dig möjlighet att själv välja starttid under hela dagen som passar dig. Våra klubbtävlingar är öppna för alla medlemmar och gäster. Det tillkommer ingen städavgift på något av våra medlemskap.

Börja spela golf!

Även i år ingår en praktisk nybörjarkurs med Oskar Henningsson när du tecknar fullvärdigt medlemskap hos oss på Wiredaholm. Detta gäller dig som inte spelat golf tidigare!

Mer info från Oskar kommer inom kort här.

Den teoretiska utbildningen hittar du här.

Wiredaholm är en privat anläggning som bedrivs i bolagsform.

Vi är anslutna till golfförbundet via ett A1-avtal. Som medlem hos oss har du full tillgång till vår 18-hålsbana med stor tillgänglighet, vår 9-håls korthålsbana där hela familjen är välkommen att spela mot avgift, inget grönt kort krävs. På anläggningen finns driving-range, övningsgreener och omklädningsrum.

Vi är medlemmar i Golfköping.