Mycket golf för pengarna

Vi erbjuder en komplett anläggning i underbar miljö utan insatser eller medlemslån

Börja spela golf 2021 så ingår nybörjarkursen i årsavgiften

Är du sugen på att börja spela golf så är det rätt tillfälle nu! I ett fullvärdigt medlemskap ingår en nybörjarkurs med Oskar Henningsson. Den teoretiska utbildningen gör man själv på golf.se.

Kontakta Oskar Henningsson för att boka din träning!

Fullvärdigt medlemskap 2021

Vi erbjuder ett medlemskap med obegränsad spelrätt för 4 500 kr/år

För 4 500 kr per år får du som medlem spela golf så mycket du vill, både på vår korthålsbana och på vår 18-hålsbana. Vi har en bra tillgänglighet på banan som är en utmanande skog- och parkbana i underbar miljö och natur. Vår reception på hotellet är oftast öppen från tidiga morgnar till sena kvällar. I medlemskapet ingår anslutning till Golfköping med dess tävlingar och rabatter. Vi har specialpris för medlemmar på såväl poletter på rangen som på Dagens Lunch i restaurangen. 

På vår faktura finns spelavgiften som en position med 3 750 kr, så att man kan få denna delen som friskvårdsbidrag om arbetsgivaren erbjuder detta!  

Junior / Student: till om med 12 år  1 000 kr från 13 år till och med 21 år 1 800 kr

Studerande i åldern 22 till 26 kostar vårt medlemskap 2 950 kr, maila oss studentintyg för detta medlemskap

Familj: Som familj betalar du 10 100 kr för två föräldrar och hemmaboende juniorer.      

Greenfee-medlemskap 2021

Greenfeemedlemskap för 800 kr

Ett flexibelt medlemskap för dig som inte spelar mycket golf men som ändå vill ha ett aktivt Golf-ID. Allt spel här på stora banan och på övriga klubbar sker mot ordinarie avgifter. I medlemskapet ingår fritt spel på vår korthålsbana.

Greenfeemedlemskap för juniorer upp till och med 21 år kostar 400 kr

Wiredaholm är en privat golfanläggning som drivs i bolagsform

Vi är anslutna till golfförbundet via ett A1-avtal. Som medlem hos oss har du full tillgång till vår 18-hålsbana med stor tillgänglighet, vår 9-håls korthålsbana där hela familjen är välkommen att spela mot avgift, inget grönt kort krävs. På anläggningen finns driving-range, övningsgreener och omklädningsrum. Vi är medlemmar i Golfköping.

Ring oss gärna om du har frågor, 0390-311 40. Här finns gemenskap och golf för alla. På måndagkvällar spelar våra damer tillsammans, på onsdagar träffas vår största aktiva grupp, våra seniorer, där damer och herrar spelar i hop och sist men inte minst torsdagsgolfen som ger dig möjlighet att själv välja starttid under hela dagen som passar dig. Våra klubbtävlingar är öppna för alla medlemmar och gäster. Det tillkommer ingen städavgift på något av våra medlemskap.