Tävlingen för alla!

Även om ni är nybörjare eller inte brukar vara med och tävla, torsdagsgolfen passar alla som tycker det är roligt med golf.

Som vanligt, spel på torsdagar, valfri starttid och spelpartner. Spelformen är slaggolf.

 

Igår avgjordes finalen i årets torsdagsgolf. Stort grattis till Mats Davidsson som vann med samanlagt 136,4 efter gårdagens rond på 67. Ni ser slutresultatet här: Slutresultat Torsdagsgolf 2018

Även sista samanställningen av deltävlingarna finns kvar:

Samanställning Torsdagsgolf 16.8.2018

Och här kommer även lite information om tidigare års vinnare och fakta om årets tävlingar: 2018 års torsdagsgolf, sammanställning., Torsdagsgolfens vinnare

 

Herrar, damer och juniorer – alla är välkomna! Har du högre HCP än 36,0 ska du spela på 36.0 och får det antal slag som slopen berättigar. Alla spelar i en klass. Damerna spelar från valfri tee. Herrar 70 år eller äldre kan välja att spela från röd tee -skriv i så fall på scorekortet att ni valt röd tee. Alla rundor registreras i GIT och är HCP-grundande.

 

I år, 2018, börjar vi spela den 12 april och avslutar den 16 augusti. Efter det datumet är det svårt att hinna spela 18 hål på grund av mörka kvällar.

Är det någon som inte har någon att spela med så hör av dig till mig, Gunnar Axelsson på telefon 076 1481669, eller till receptionen 0390 31140, så försöker vi ordna det.

 

Startavgiften är 50 kr, detta betalas i samband med anmälan, vilket görs i receptionen innan start av rundan. Efter rundan lämnas även scorekortet in i receptionen, påskrivet av spelare och markör som vanligt. Alla startavgifter återgår som vecko- eller finalvinster.

 

I år kommer torsdagsgolfens resultat, brutto, att vara en del av underlaget för uttagningen till de olika herrlagen i Smålandsserien. Gäller H60 och H70.

 

Priser, i form av presentkort, delas ut efter varje torsdagsgolf. Presentkorten finns att hämta i receptionen. Resultaten från varje omgång av torsdagsgolfen finns i Min Golf. Ny sammanställning efter varje torsdag kommer att finnas på hemsidan under fliken torsdaggolf.

 

Prisfördelningen gällande presentkort sker enligt mall. Presentkortens antal och vinstsummor blir fler och större, ju fler vi är med och spelar.

 

Till finalspelet går de 18 bästa efter säsongen och den eller de som delar 18:e plats och som har spelat minst fem gånger. Till finalen är även förra årets segrare i finalen direktkvalificerad. Möjlighet finns till så kallat Wild Card. Segraren får en inteckning och sitt namn på vandringspriset, vilket kommer att delas ut för 18:e gången. Vi kommer även att ha några andra priser av hög klass. Vi kommer att, som vanligt, ha en samling i restaurangen för en gemensam måltid och prisutdelning efter finalspelet.

 

Vi önskar alla en trevlig golfsäsong med bra spel och ser fram emot ett stort deltagande i torsdagsgolfen. Även ni som inte har spelat torsdagsgolf innan, kan hänga med på en lättsam form av golf.

 

Här finns vi

Wiredaholm Golf & Konferens AB, Aneby, Sverige