Tävlingen för alla!

Även om ni är nybörjare eller inte brukar vara med och tävla, torsdagsgolfen passar alla som tycker det är roligt med golf.

Tävlingen spelas på torsdagar med valfri starttid och spelpartner. Spelformen är slaggolf.  

Sista deltvälingen i 2019-års torsdagsgolf spelades den 15 augusti och nu är kvalifikationen till finalspelet avgjord. De bästa 21 spelare har gått till finalen och i år krävdes ett snitt på 70,8 slag. Grattis till alla spelare som är kvalificerade, ni blir kontaktade av Gunnar inför finalspelet. Här kommer den slutgiltiga sammanställningen inför finalen:

Sammanställning Torsdagsgolf 15.8.2019 inför finalen

Den 1 september var det dags för finalen i årets torsdagsgolf. Grattis till Fredrik Thorén som tog hem pokalen och blev årets vinnare. Här kommer resultatet:

Final Torsdagsgolf

Herrar, damer och juniorer – alla är välkomna! Har du högre HCP än 36,0 ska du spela på 36.0 och får det antal slag som slopen berättigar. Alla spelar i en klass. För torsdagsgolfen gäller golfreglerna från och med 1.1.2019 och tävlingsreglerna enligt tävlingshandboken. Utöver detta gäller för torsdgasgolfen:

  • Damerna spelar från valfri tee. Herrar 70 år eller äldre kan välja att spela från röd tee -skriv i så fall på scorekortet och meddela vid anmälan att ni har valt röd tee.
  • spelas två rundor på samma tosrdag räknas endast den första för torsdagsgolfen
  • start ske från 1:a tee.
  • För användande av golfbil krävs läkarintyg som uppvisas i receptionen

Alla rundor registreras i GIT och är HCP-grundande.

2019 börjar vi spela den 11 april och avslutar den 15 augusti.

Om ni letar efter spelpartner för torsdagsgolfen hör av er till Gunnar Axelsson på telefon 076-1481669, eller till receptionen på 0390-31140, så hjälper vi gärna till. 

Startavgiften är 50 kr som betalas i samband med anmälan i receptionen innan start av rundan. Efter rundan lämnas scorekortet in i receptionen, påskrivet av spelare och markör och med uppgifter om datum, tävlingsnamn, tee och SHCP. Ofullständigt ifylld scorekort kan leda till diskvalificering.

Alla startavgifter återgår som vecko- och finalvinster. Veckopriserna delas ut som presentkort efter varje torsdagsgolf och finns att hämta i receptionen. Sammanställningen av resultaten publiceras på hemsidan under fliken torsdagsgolf.

Finalen spelas söndagen den 1 september med första start kl. 12:00. Till finalspelet går de 21 spelare med lägsta snittet på de fem bästa rundorna under säsongen. Delas 21:e plats med lika snittresultat är alla spelare med samma snitt kvalificerad. Till finalen är även förra årets segrare i finalen direktkvalificerad. Segraren får en inteckning och sitt namn på vandringspriset, vilket kommer att delas ut för 19:e gången. Efter finalspelet träffas vi i restaurangen för gemensam måltid och prisutdelning.

Vi önskar alla en trevlig golfsäsong med bra spel och ser fram emot ett stort deltagande i torsdagsgolfen. Även ni som inte har spelat torsdagsgolf innan kan hänga med på en lättsam form av golf.  

Här finns vi

Wiredaholm Golf & Konferens AB, Aneby, Sverige