Överraska någon du tycker om!

Nästan varje kväll under sommarhalvåret serverar vi en trerätters meny. Menyn är köksmästarns val och  komponeras efter säsongen.

Priset för menyn är 475 kr för tre rätter, 375 kr för två rätter och 265 kr för enbart varmrätten.

 

Nedan kan du se hur en meny kan se ut.

 

Vi ber om bordsbokning senast två dagar innan.

 

Varmt välkomna!

 

Förrätter

Hummersoppa med rotfruktstartar och rouille

***

Sallad på rökta gulbetor & rökt rådjurstek från Sjöarps Rökeri

med lingoncrème och tunnbrödskrutonger

***

Kroketter på kycklingbröst från Ventlinge

med palsternacks- & rotselleripuré och picklad svamp

 

 

Varmrätter

Smörbakad rimmad torskrygg med Sandefjordsås,

rödbetspure, svartkål och pepparrotspotatis

***

Pärlhönsbröst med höstrisrisotto, smörstekta betor,

pumpachips och rödvinsås

***

Vildsvinskarré med stuvad spetskål, bakad jordärtskocka, Calvados-potatiskaka och Calvadossås

 

 

Desserter

Calvados- & Chokladkaka med havtornsorbet och chokladmousse

***

Äppelkaka med calvadosglass och cidergelé

***

Blåbärscheesecake med krusbärskompott

Här finns vi

Wiredaholm Golf & Konferens AB, Aneby, Sverige