Under sommarhalvåret serverar vi en trerätters meny köksmästarens val på kvällarna. Bord bokas senast två dagar innan.

Önskar man äta meny dagtid går det utmärkt från tio personer och uppåt.

 På vinterhalvåret serverar vi gärna menyer från tio personer och uppåt. Vi ber om ett enhetligt menyval.

Priset för menyn är 495 kr för tre rätter, 395 kr för två rätter och 285 kr för varmrätten.

Varmt välkomna!

Menyer vår och sommar

 

Förrätter

Vårsoppa serverad med confiterad kyckling

***

Sotad lax med örtsallad och pepparrotsemulsion

***

Tartar på gravad hjort med variation på jordärtskocka

serverad med rökt majonnäs

Varmrätter

Ångad torskrygg med potatispuré, chorizo och paprika

***

ekologiskt kycklingbröst från Bosarp med variation på blomkål,

bönor, rostad potatis och dragonsås

***

Örtrullad lammrygg med puré på rotselleri & lök,

stekt hjärtsallad och rödvinssås

***

Ryggbiff med kappa serverad med primörer,

Pommes Anna, kryddsmör och skysås

Desserter

Morotskaka med yoghurt- & limeglass

***

Chokladsorbet med havtorn, stekt vit choklad och maräng

***

Rabarberglass med hallonrulltårta

Menyer höst och vinter

 

Förrätter

Skaldjurssoppa med handskalade räkor

***

Rökt rådjur från Sjöarps Rökeri med bakat ägg,

syltat äpple och rotfruktschips

***

Jordärtskockterrin med picklad kålrabbi

och rostad kål

Varmrätter

Ångad torskrygg med potatispuré, chorizo och paprika

***

Rödvinsbrässerad oxkind med tryfflad potatispuré,

bakad lök och karamelliserad rödvinsås

***

Helstekt hjortinnanlår från Tvärskogs Vilt med potatiskaka,

majspuré, svamp och rödvinssky

***

Sotad flapstek med Pommes Anna och variation på kål

Desserter

Chokladbrownie med blåbärsglass och granola

***

Bakade rödbetor med stekt vit choklad, hallonsorbet och minimunk

***

Smördeg fylld med äpple och russin serverad med calvadosglass

Här finns vi

Wiredaholm Golf & Konferens AB, Aneby, Sverige