Lyft konferensen med en aktivitet


Dart och Fotboll

I vår relax finns en elektronisk darttavla och två fotbolls-bord. Dessa aktiviteter är kostnadsfria och passar perfekt för kallare dagar när man vill vara inomhus och ändå vill ha lite tävling.

Femkamp
Femkamp som lagsport. Här tävlar man i lag i klassiska grenar. Det är utomhus och oömma kläder som gäller.
Engångskostnad 500 kr.

Calvadosprovning
Paul tar er med på en resa genom Calvadosens Normandie och berättar om historia och produktionen som ligger bakom denna spännande dryck. Man provar ca 5 sorter i olika prisklasser och från olika distrikt. Kvällens meny serveras i Calvadosens tecken.
Kostnad 240 kr per person.

Ölprovning
Vår gode vän Marcus Dahlqvist skräddarsyr provningen efter era önskemål. Olika ölsorter, olika alesorter eller belgisk öl.
Kostnad 240 kr per person.

Golf Pay and play
Konfererar man vid golfbanan så passar självklart denna aktivitet som handen i handsken. Vår korthålsbana med nio hål utmanar till tävling, individuellt eller i lag. I priset 175 kr per person ingår lån av klubbor, bollar och en kort  introduktion på rangen.

Musikquiz med trubadur
Att sitta ner och sjunga tillsammans med en duktig trubadur är både roligt och spännande.
Kostnad ca 3 000 kr.

NYHET! Mordmysterium
Alla är misstänkta – en är skyldig. Upplev en kväll i sann deckaranda samtidigt som ni njuter av en 3-rätters middag. Alla deltagare får en egen karaktär med sina egna ledtrådar och egna uppdrag som ska utföras under middagen. Under kvällen pågår ständigt nya utspel med utpressning, förtal, köp och handel. Det gäller att ta reda på så mycket information som möjligt för att kunna lista ut vem mördaren är. Aktiviteten passar alla typer av konferenser, tar 2,5-3,5 timmar och kan även genomföras på engelska. Middagen blir garanterat en succé med många skratt.
Kostnad 290 kr per person plus reseersättning. Läs mer om aktiviteten på Wiredaholm Mordmysterium

Laserskytte
Att skjuta med laser är 100 % miljövänligt; man skjuter med ofarliga infraröda strålar och inte hagel. Carl-Erik kommer från Kisa med sin utrustning och han ser till att alla involveras. Han använder äkta hagelgevär modifierade med elektronik.  Alla kan skjuta och man kan tävla i lag eller individuellt. En mycket trevlig aktivitet som det pratas om länge efteråt.
Kostnad från 4 000 kr.

Skogshästsafari
På urhäst genom trollskogen. Lena Dahl tar er med ut i de småländska skogarna med sina fina nordsvenska hästar. Aktiviteten passar både vana och ovana ryttare. Man väljer på en- eller tvåtimmarstur. Max antal i gruppen är åtta personer.
Kostnad från 300 kr per person.

Fiske / Kräftfiske / Isfiske
Beroende på säsong tar fiskeguiden Henrik Olsson med er på olika former av fiske på Wiredaholmssjön. Professionell utrustning och guidning är garanterad. Fångsten kan ni kanske tävla om?
Kostnad från 350 kronor per person.

Alla priser är exklusive moms.   Wiredaholm rekommenderas på konferensanläggningar.se

Här finns vi

Wiredaholm Golf & Konferens AB, Aneby, Sverige