Lilla golfpaketet från 1 070 kr

Paketet för er som äter en något enklare middag, kanske en klassisk hamburgertallrik eller raggmunk med stekt fläsk efter rundan. Maten på kvällen ingår inte i paketet men vi reserverar alltid ett bord i restaurangen där man kan beställa från vår sommarmeny. Del i dubbelrum en natt med frukost samt en dagsgreenfee och banguide ingår i vårt lilla paket.

Ankomst söndag till torsdag 1 070 kr

Ankomst fredag och lördag samt helgdagar 1 320 kr

Ankomst efter midsommar och hela juli gäller vårt vardagspris alla dagar 1 070 kr för det lilla paketet

Ankomst 1 oktober och senare under hösten kostar vårt lilla paket  970 kr, oavsett veckodag

 

Stora golfpaketet från 1 600 kr

Vårt stora paket rekommenderar vi för er som vill avsluta kvällen på bästa sätt men en trerättersmiddag komponerad av vår köksmästare. Del i dubbelrum en natt med frukost, en dagsgreenfee, banguide och en trerättersmiddag på kvällen ingår i vårt stora golfpaket

Ankomst söndag till torsdag 1 600 kr

Ankomst fredag och lördag samt helgdagar 1 850 kr

Ankomst efter midsommar och hela juli gäller vårt vardagspris alla dagar 1 600 kr

Ankomst 1 oktober och senare under hösten kostar vårt stora paket 1 500 kr

 

I alla våra paket

Allt man behöver för en lyckad golfsemester hittar man på Wiredaholm. Vårt hotell med restaurang ligger vackert beläget vid Viredaholmssjön mittemellan artons green och ettans tee. Mycket närmare kan man inte bo!

I alla våra golfpaket ingår banguide, utskrivna scorekort, tillgång till vår relax nere vid sjön med bastu och fotbollsbord samt tillgång till gratis wifi.

På anläggningen finns 24 rum med sammanlagt 46 bäddar. Rummen är fördelade på fem fristående stugor (ej självhushåll), 16 dubbelrum samt vårt annex för fyra personer. Alla rum ligger i direkt anslutning till huvudbyggnaden, där vår restaurang med uteservering finns.

Bokningsförfrågan

GolfpaketKonferenspaketLogiAnnat

Golf och natur i harmoni på Wiredaholm

Allt man behöver för en lyckad golfsemester hittar man på Wiredaholm. Vårt hotell med restaurang ligger vackert beläget vid Viredaholmssjön mittemellan artons green och ettans tee. Mycket närmare kan man inte bo! I alla våra golfpaket ingår banguide, utskrivna scorekort, tillgång till vår relax  nere vid sjön med bastu och fotbollsbord samt tillgång till gratis wifi. På anläggningen finns 24 rum med sammanlagt 46 bäddar. Rummen är fördelade på fem fristående stugor (ej självhushåll), 16 dubbelrum samt vårt annex för fyra personer. Alla rum ligger i direkt anslutning till huvudbyggnaden, där vår restaurang med uteservering finns.

Här finns vi

Wiredaholm Golf & Konferens AB, Aneby, Sverige