Här får du mycket golf för pengarna!

 

Vi erbjuder en komplett anläggning i underbar miljö utan insatser eller medlemslån.

Njut av våra vackra omgivningar, fina golfbana och bra restaurang. Vi är självklart anslutna till Svenska Golfförbundet och samarbetar med närliggande klubbar i Golfköping.

Fullvärdigt medlemskap

Pris 3 950 kr

Vårt fullvärdiga medlemskap innebär att man har full spelrätt på banan.

Är du mellan 22-26 år och studerar kostar ditt medlemskap 2 950 kr

Junior ålder 13-21 år 1 800 kr

Knatte upp till 12 år 1 000 kr

 

Greenfeemedlemskap

Pris 800 kr

Ett flexibelt medlemskap för dig som inte spelar mycket golf men som ändå vill ha ett aktivt Golf-ID. Allt spel här på stora banan och övriga klubbar inom golfköping sker mot ordinarie avgifter. I medlemskapet ingår fritt spel på vår korthålsbana.

Pröva-På-Medlemskap

Pris 2 950 kr

Medlemskapet innehåller samma förmåner som ett fullvärdigt medlemskap och ger dig som är nyfiken på Wiredaholm chansen att pröva ett år till ett rabatterat pris. I medlemskapet ingår en nybörjarkurs under våren. Medlemskapet gäller endast nya medlemmar!

 

Ring oss gärna om du har frågor. 0390-311 40.

 

Här finns gemenskap och golf för alla. På måndagkvällar spelar våra damer tillsammans, på onsdagar träffas vår största aktiva grupp, våra seniorer, där damer och herrar spelar i hop och sist men inte minst torsdagsgolfen som ger dig möjlighet att själv välja starttid under hela dagen som passar dig. Våra klubbtävlingar är öppna för alla medlemmar och gäster.

 

Det tillkommer ingen städavgift på något av våra medlemskap.

Här finns vi

Wiredaholm Golf & Konferens AB, Aneby, Sverige