Här får du mycket golf för pengarna!

 Vi erbjuder en komplett anläggning i underbar miljö utan insatser eller medlemslån. Wiredaholm är en privat golfanläggning som drivs i bolagsform. Vi är anslutna till golfförbundet via ett A1-avtal. Som medlem hos oss har du full tillgång till  vår 18-hålsbana, Stenbocksbanan med stor tillgänglighet, vår 9-håls korthålsbana där hela familjen är välkommen att spela mot avgift, inget grönt kort krävs. Vi har driving-range, övningsgreener och omklädningsrum. Vi är med i Golfköpings-samarbetet och har greenfee-avtal med flera närliggande klubbar.

Fullvärdigt medlemskap

Vi erbjuder ett medlemskap med obegränsad spelrätt för 4 250 kr per år. För 4 250 kr per år får du som medlem spela golf så mycket du vill, både på vår korthålsbana och på vår 18-hålsbana. Vi har en bra tillgänglighet på banan som är en utmanande skog- och parkbana i underbar miljö och natur. Vår reception på hotellet är öppen från tidiga mornar till sena kvällar. I medlemskapet ingår tidningen Svensk Golf och anslutningen till Golfköping med dess tävlingar och rabatter. Vi har specialpris för medlemmar på såväl poletterna på rangen som på vissa maträtter i vår restaurang, bland annat Dagens Lunch.  På vår faktura finns spelavgiften specad med 3 500 kr, så att man kan få denna delen som friskvårdsbidrag om arbetsgivaren erbjuder detta!   Junior / Student: till om med 12 år  1 000 kr från 13 år till och med 21 år 1 800 kr Studerande i åldern 22 till 26 kostar vårt medlemskap 2 950 kr   Familj: Som familj betalar du 9 600 kr för två föräldrar och hemmaboende juniorer.      

Greenfeemedlemskap

Pris 800 kr Ett flexibelt medlemskap för dig som inte spelar mycket golf men som ändå vill ha ett aktivt Golf-ID. Allt spel här på stora banan och övriga klubbar inom golfköping sker mot ordinarie avgifter. I medlemskapet ingår fritt spel på vår korthålsbana.

  Ring oss gärna om du har frågor. 0390-311 40.   Här finns gemenskap och golf för alla. På måndagkvällar spelar våra damer tillsammans, på onsdagar träffas vår största aktiva grupp, våra seniorer, där damer och herrar spelar i hop och sist men inte minst torsdagsgolfen som ger dig möjlighet att själv välja starttid under hela dagen som passar dig. Våra klubbtävlingar är öppna för alla medlemmar och gäster.   Det tillkommer ingen städavgift på något av våra medlemskap.

Här finns vi

Wiredaholm Golf & Konferens AB, Aneby, Sverige